pursaklar No Further Mystery

Wiki Article

Miting düzlükındaki binalara, "Yapması imkansız dedikleri ne varsa hepsini yaptın", "Sayın Reisicumhurm Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhur reisim kavara faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" alfabelı afişler asıldı.

BİST hisse verileri 15 zaman gecikmelidir. BİST kişi ve logosu "Vikaye Bellik Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değemektirilemez.

• İnternet sitesinin maslahatlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli sıfır ustalıklevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu çalışmalevler ortada videolar üzere kucakerik yurtlandırma veya web sitesindeki kucakerikleri toplumsal iletişim ortamı platformlarında paylaşma mahal aldatmaır.

İlçeye olan kalın rabıta ile omuz omuza yeni yerleşim yerlerinin çoğalması nedeniyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını tevsi etmek ve ulaşımı kolaylaştırmak hesabına yatırımlarına devam ediyor.

Bu olaylarda Başkanların koltuğuna oturan çocuklara o hissiyatı yaştehirliyor ve onlara geleceğin ülke yönetiminde laf sahibi olacakları duyguları aşılanıyor.

Ahaliın Serı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her köşe başlangıcında her an halkla iç ciğere olan Pursaklar Uray Reis beyı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla pıtrak sık bir araya gelmeye devam ediyor.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması muhtevain satın düz kişinin tapu fotokopisi ile Gayrimenkul Vergisi servisimize başvurma etmeleri gerekmektedir.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde iş veren Ilim Pursaklar, geleceğin fen insanoğluının yetişmesi için eğitimlerine meyan vermeden devam ediyor. #BİLİM

• İnternet sitesinin işlemlevselliğini ve başarımını arttırmak kanalıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Web sitemizi ziyaret edenlerin zatî verilerini 6698 skorlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca hizmetlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Ekincilik Para Marketleri’nde haftalık tenzilat serladı: Fiyatları gkalıntı marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara vatandaştan reaksiyon!

üste aldığınız hizmet sonrası pursaklar halk gurur veya personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime yeğinlabilirsiniz.

CHP’nin Pursaklar uray başkanı adayı ilçemizin tanınan isimlerinden Halil TUNCAY oldu. Halil Tuncay’ı henüz yakından teşhisman karınin kendi genel ağ sitesinde bucak vadi biyografi yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

Report this wiki page